Skip to main content

Aangeboden: onafhankelijke arbodienst gevestigd in Noord-Holland

Te koop: een onafhankelijke arbodienst met drie vestigingen in Noord-Holland. Deze gecertificeerde arbodienst is opgericht in 2009 en heeft momenteel 16 werknemers. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder risico-inventarisaties, verzuimmanagement en preventie, advies over arbeidshygiëne en veiligheidskunde, organisatiekunde en bedrijfsgezondheidszorg, evenals onderzoeken en keuringen.

Klant

Arbodienst

Categorie

Datum

MEI 2023

Website

BEDRIJFSHISTORIE / ACHTERGROND

Te koop wordt aangeboden 100% van de aandelen van een onafhankelijke gecertificeerde arbodienst met drie vestigingen in Noord-Holland. De arbodienst is in 2009 opgericht en er zijn op dit moment 16 werknemers in dienst.

ACTIVITEITEN VAN HET BEDRIJF

De kerntaken van de arbodienst bestaan uit het opstellen en uitvoeren van risico-inventarisaties en risico-evaluaties, De arbodienst is een fullservice arbodienst. Zo geeft de arbodienst verder uiteenlopend advies over arbeidshygiëne en veiligheidskunde tot organisatiekunde en bedrijfsgezondheidszorg. Tevens houdt deze arbodienst zich uitvoerig bezig met verzuimmanagement en preventie. Ten slotte verricht de arbodienst ook diverse onderzoeken en keuringen.

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

De arbodienst onderscheid zich doordat zij opereert als een onafhankelijke dienst. Hierdoor is de dienst te allen tijden in staat om het belang van haar opdrachtgever voorop te stellen. Daarnaast heeft deze onderneming de afgelopen jaren hard gewerkt aan het verkrijgen van een stevige positie in de markt en tezamen met het gediversifieerde aanbod van diensten maakt dit deze arbodienst een unieke speler op de markt. Deze unieke combinatie van duurzame producten en mooie stoffen maakt dat er mensen speciaal naar Tomahawk boots & more komen en tegelijkertijd trekt de uitstraling van de winkel het langslopend winkelend publiek aan.

OVERIGE KENMERKEN EN OMSCHRIJVING KOPER