Skip to main content

Mooie en trendy winkel in De Koog op Texel

Ontdek de trendy en stijlvolle winkel Beach Active in het hart van De Koog op Texel! Al meer dan 20 jaar is Beach Active dé plek voor comfortabele en duurzame kleding en prachtige badmode. Met het populaire shop-in-shop concept van OakleyStoreTexel biedt de winkel een breed scala aan hoogwaardige producten. Gelegen in de bruisende Dorpsstraat van De Koog, omringd door gezellige terrassen en eetgelegenheden, creëert Beach Active een onvergetelijke winkelervaring. Of je nu een toerist bent die op zoek is naar plezier of een lokale klant, Beach Active heeft voor ieder wat wils.

Klant

Beach Active

Categorie

Datum

MEI 2023

Website

https://www.beachactive.nl

.

BEDRIJFSHISTORIE / ACHTERGROND

Beach Active is al ruim 20 jaar gevestigd in De Koog te Texel en is een begrip voor comfortabele en duurzame kleding en mooie badmode. Het shop-in-shop concept van Oakley (OakleyStoreTexel) heeft als onderdeel van de winkel inmiddels een grote eigen bekendheid. De onderneming is gevestigd in de bruisende Dorpsstraat te De Koog waar naast veel mooie winkels ook veel terrassen en eetgelegenheden zijn. Deze combinatie leent zich voor een rijke winkelervaring.

ACTIVITEITEN VAN HET BEDRIJF

Beach Active richt zich met haar aanbod primair op de ‘funshoppende’ toerist, maar heeft ook vaste klanten van het eiland zelf. Het bedrijfsmotto ‘we maken je vakantie leuker’ slaat op de diversiteit en unieke karakter van het aanbod. De collectie die wordt verkocht in de winkel bestaat uit dames- en herenmode, modeaccessoires, badmode en lingerie en zonnebrillen.

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

VERMOGEN Beach Active is een echte merkenwinkel en heeft meerdere gerenommeerde merken. Het motto van de winkel is ‘we maken je vakantie leuker’ en dat is uitgewerkt in de samenstelling van de collectie. Die is er namelijk op gericht de ‘funshopper’ optimaal te verleiden. Feit is dat winkelen tot de belangrijkste vrijetijdsbestedingen van de Nederlander behoort en daar wordt door de onderneming op ingespeeld. De merken van Beach Active zijn speciaal, niet alledaags en duurzaam.

OVERIGE KENMERKEN EN OMSCHRIJVING KOPER