Skip to main content

Aangeboden: tomahawk

In de bruisende Waalderstraat te Den Burg is gevestigd Tomahawk boots & more. Deze unieke winkel is zowel op Texel als bij de vele toeristen die elk jaar naar het eiland komen met recht een begrip. De collectie van Tomahawk boots & more bestaat onder andere uit jassen, cargobroeken, sneakers en (western)laarzen, kleurrijke jurken, mooi vesten en shirts met bijzondere en eigenzinnige prints. Zodra je de winkel binnenstapt proef je de gezellige sfeer die Tomahawk boots & more uit wil dragen. Tomahawk onderscheidt zich door de fijne uitstraling en het unieke aanbod. Daarnaast heeft Tomahawk duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Tijdens het productieproces wordt gebruik gemaakt van biologische grondstoffen en verantwoorde werkomstandigheden. Deze unieke combinatie van duurzame producten en mooie stoffen maakt dat er mensen speciaal naar Tomahawk boots & more komen en tegelijkertijd trekt de uitstraling van de winkel het langslopend winkelend publiek aan. De gezochte koper heeft affiniteit met duurzame mode en verantwoorde productieprocessen daar de merken van Tomahawk boots & more deze aspecten hoog in het vaandel hebben staan. De koper is, eventueel na een korte inwerkperiode, zelfstandig in staat om de winkel te draaien. Voor de overname van de overname van de activa van Tomahawk exclusief voorraad wordt een vraagprijs gehanteerd van € 50.000. Dit bedrag ziet op de overname van de huurdersinvesteringen, goodwill en inventaris. De aanwezige voorraad kan worden overgenomen tegen inkoopwaarde met afwaardering voor incourantheid van de voorraad. De overname van de aanwezige voorraad is niet verplicht.

Klant

Tomahawk boots & more

Categorie

Activatransactie

Datum

FEBRUARI 2023

Website

https://tomahawk.business.site/

.

BEDRIJFSHISTORIE / ACHTERGROND

Tomahawk boots & more is al ruim 20 jaar gevestigd in de gezellige Waalderstraat te Den Burg. De winkel is met recht een begrip te noemen op het eiland en bij de vele toeristen die elk jaar naar Texel komen.

ACTIVITEITEN VAN HET BEDRIJF

BEDRIJF De activiteiten Tomahawk boots & more bestaan uit de exploitatie van een winkel in kleding, overige modeartikelen en schoenen gericht op volwassenen. Er is voor ieder wat leuks te vinden zoals jassen, cargobroeken, sneakers, westernlaarzen, kleurrijke en mooie jurken en vesten en shirts met bijzondere en eigenzinnige prints. Lees meer over Tomahawk boots & more!

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Zodra je de winkel binnenstapt proef je de gezellige sfeer die Tomahawk boots & more uit wil dragen. Tomahawk onderscheidt zich door de fijne uitstraling en het unieke aanbod. Het prachtige aanbod van Tomahawk richt zich met name op duurzame mode. Dat wil zeggen dat er tijdens het productieproces gebruik gemaakt wordt van biologische grondstoffen en goede werkomstandigheden. Deze unieke combinatie van duurzame producten en mooie stoffen maakt dat er mensen speciaal naar Tomahawk boots & more komen en tegelijkertijd trekt de uitstraling van de winkel het langslopend winkelend publiek aan.