Skip to main content

Sportieve surfschool op het drukste strand van Texel bij paal 17

Unieke kans: Surfschool bij Paal 17, gelegen op het drukste strand van Texel! Deze sportieve surfschool biedt al meer dan 17 jaar privé- en groepssurflessen aan in de perfecte surfomstandigheden voor zowel beginners als gevorderden. Met een uitstekende ligging nabij grote horecagelegenheden en populaire attracties zoals Ecomare, is de surfschool een hotspot voor toeristen en watersportfanaten. Met de mogelijkheid tot uitbreiding van activiteiten, arrangementen en (water)evenementen, biedt deze surfschool enorme groeikansen.

Klant

Surfschool Texel Paal 17

Categorie

Activatransactie

Datum

MEI 2023

Website

https://www.surfschool-texel.nl

.

BEDRIJFSHISTORIE / ACHTERGROND

Te koop wordt aangeboden de Surfschool bij Paal 17 te Texel. De surfschool ligt op loopafstand van de grote drukke strandpaviljoens bij Paal 17 te Texel. De surfschool beslaat een oppervlakte van 66 m² en heeft de mogelijkheid om dit uit te breiden naar een mooie 90 m2. Het hoofdgebouw bestaat uit twee aan elkaar grenzende, net afgewerkte Ela kantoorunits. Verder is de surfschool in 2020 uitgebreid met twee custom made zeecontainers die worden gebruikt als opslag en omkleedruimtes. Op dit moment is er bij de Surfschool geen personeel in dienst. Het betreft hier een activadeal.

ACTIVITEITEN VAN HET BEDRIJF

Iets ten zuiden op het strand van Paal 17 gelegen, dichtbij Ecomare en de grootste strandopgang van het eiland, vindt u een relaxte, nette surfschool waar genieten van de golven voorop staat. De Surfschool heeft al ruim 17 jaar ervaring met privé- en groepssurflessen in de uitstekende surfcondities voor beginners en gevorderden bij Paal 17. Verder doet de Surfschool aan de verhuur van surfborden en zijn er met het oog op de toekomst veel kansen met betrekking tot de arrangementen, voorzieningen en de vele evenementen die op dit strand georganiseerd worden.

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

De onderneming is al 17 jaar lang een hotspot voor toeristen en Texelse watersportfanaten. De surfschool ligt op het drukste stukje strand van het eiland dichtbij de grote horecagelegenheden van Paal 17. Door deze unieke ligging is er veel aanwas van bijvoorbeeld nieuwe surffans die hun eerste pogingen op de plank willen wagen. Er zijn daarnaast veel mogelijkheden om uit te breiden op het gebied van arrangementen en het verzorgen van andere (water)activiteiten, ook met het oog op de toenemende lengte van het seizoen op Texel.

OVERIGE KENMERKEN EN OMSCHRIJVING KOPER