Gezocht: adviesassistent

ZZ17_Maarten_Jeroen-den_Boer_03_Stefan-Krofft-2021_kopie Gezocht: adviesassistent - MB Adviesgroep

Gezocht: adviesassistent

Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een adviesassistent annex persoonlijk assistent van een onze adviseurs.

Wat vragen we?
Je werkt en denkt op hbo-niveau en vindt het leuk om in een klein en hecht team te functioneren. Je bent service- en doelgericht, altijd op zoek naar oplossingen, thuis in automatisering anno 2021, hebt liefde voor cijfers en bent taalkundig sterk. De klant staat bij jou op één en je vindt goed communiceren met collega’s, klanten en samenwerkingspartners van groot belang.

Wie zijn wij?
MB Financieren is onderdeel van MB Adviesgroep. Deze bestaat verder uit de volgende specialisaties:

  • MB Fiscaal Juridisch
  • MB Bedrijfsmakelaars
  • MB Resultaatverbeteraars
  • MB Horeca Advies

We hebben fysieke kantoren op Texel en in Middenbeemster, maar werken anno 2021 ook heel veel online.

MB Adviesgroep is een adviesorganisatie met haar wortels en basis op het eiland Texel. We werken voor mkb-ondernemers, vooral in Noord-Holland, inclusief de metropoolregio Amsterdam. Opdrachten krijgen we rechtstreeks van ondernemers, maar ook via hun accountantskantoren, administratiekantoren of advocaten. De aard van deze opdrachten is altijd bedrijfseconomisch en/of (fiscaal) juridisch. Meer informatie over ons kantoor en onze diensten vind je op www.mbadviesgroep.nl.

Wat bieden wij?
Je werkt in principe in ons kantoor op Texel, maar het is prettig als je een rijbewijs hebt en mobiel bent. Gezien je vele taken gaat onze voorkeur uit naar een fulltime invulling. Werktijden kunnen in goed onderling overleg flexibel worden ingevuld.

Hoewel bij onze organisatie vooral vrouwen werken, vragen we met nadruk ook mannen te solliciteren. We kijken uit naar je sollicitatie en cv en hopen je snel op kantoor te ontmoeten. Bij vragen kun je contact opnemen met Astrid van der Vis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ZZ17_Maarten_Jeroen-den_Boer_03_Stefan-Krofft-2021_kopie Gezocht: adviesassistent - MB Adviesgroep