Skip to main content

MB FINANCIEREN: THUIS IN DE WERELD VAN FINANCIERINGEN

‘Wij laveren u tussen alle gevaarlijke kliffen door’

Bedrijfsfinanciering berekenen en aanvragen

Elke ondernemer heeft wel eens geld nodig. Om een bedrijf te starten, bijvoorbeeld. Voor de overname van een filiaal. Om te investeren in vastgoed of machines. Uw bedrijf duurzamer te maken met zonnepanelen. Misschien bent u bezig een nieuw product te ontwikkelen en hebt u werkkapitaal nodig om dit kansrijke project tot een goed einde te brengen. Allemaal goede redenen om een bedrijfsfinanciering aan te vragen. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Doe de financieringscheck!

NÚ GELD NODIG?

De eerste en meest logische stap is vaak die naar de bank. Maar banken worden steeds terughoudender in het verstrekken van leningen. Vaak willen ze maar een deel financieren van wat u nodig hebt. Of ze stellen allerlei aanvullende eisen. Dat is vervelend, want u hebt het geld  nodig en niet pas als de bank de tijd rijp acht.

ALTERNATIEVE BEDRIJFSFINANCIERINGEN

Gelukkig zijn er steeds meer alternatieve financieringsmogelijkheden. Daarbij kunt u tegen een hogere rente wél het geld lenen dat u nodig hebt. Maar hoe komt u in contact met de crowdfunders, financiers of investeerders die u verder kunnen helpen? Wat zijn de risico’s? En hoe maakt u de juiste keuze? De bedrijfsadviseurs van MB Financieren zijn thuis in de wereld van bedrijfsfinancieringen en wijzen u graag de weg.

PRAKTISCHER, SNELLER EN VOORDELIGER

Onze klanten komen langs verschillende wegen bij ons terecht. Vaak gebeurt dat rechtstreeks. Een verstandige beslissing. Bij MB Financieren zijn we gespecialiseerd en weten we waar u bij ingewikkelde zaken allemaal op moet letten. Vergelijk het met op reis gaan. Natuurlijk kunt u zelf de vlucht boeken, het hotel en de excursies. U bent een verstandig mens, dus dat gaat u ongetwijfeld lukken.

Maar u kunt ook een reisbureau inschakelen. Dat is praktischer, werkt sneller en pakt meestal nog een stuk voordeliger uit. Als bedrijfsadviseurs van MB Financieren spelen we graag de rol van reisbureau. We laveren u tussen alle gevaarlijke kliffen door en zorgen ervoor dat u veilig thuis komt.

GEEN BEDREIGING

Als MB Financieren vormen we geen bedreiging voor de vaste adviseurs van onze klanten. Waarom zouden we ook? De fiscalist, accountant en bankier van onze klanten kennen de onderneming vaak al jaren. Zij zijn in bezit van de kennis die wij nodig hebben om onze opdracht tot een goed einde te brengen. We nemen hun werk daarom niet over, maar werken graag met deze vaste adviseurs samen. Als aanvullende partij: gespecialiseerd en met veel ervaring in dit soort uitdagende projecten. En als de onafhankelijk en ervaren regisseur met de helikopterview, die het gewend is om alle lijntjes aan elkaar te knopen.

BEDRIJFSFINANCIERING IN 5 STAPPEN

Wij kunnen uw bedrijfsfinanciering goed regelen. In vijf overzichtelijke en transparante stappen werken we toe naar de beste financiering en monitoren we de voortgang.

VRAAG EN AANBOD FINANCIERINGEN

Voor diverse opdrachtgevers zoeken we financiers en investeerders. Meer informatie over de betreffende projecten vindt u terug op onze website.

STEL JE EIGEN VRAAG

Meer weten over de mogelijkheden van MB Adviesgroep? Vul dan hier uw gegevens in.