Skip to main content

Compleet activiteiten- en evenementenbureau

Bedrijfshistorie / achtergrond

De te koop aangeboden onderneming is opgericht in 2007 en biedt een breed scala aan dynamische activiteiten. De onderneming heeft zich de eerste jaren gespecialiseerd in het op maat aanbieden van bedrijfsuitjes en schoolreisjes.  Sinds een aantal jaar is de focus echter verlegd van grotere groepen naar individuele deelnemers. Waarbij over het gehele eiland sportieve activiteiten worden aangeboden.

Klant

Activiteiten- en evenementenbureau

Categorie

Aanbod Bedrijfsmakelaars

Datum

FEBRUARI 2024

Website

Op aanvraag

Activiteiten van het bedrijf

De onderneming beidt aan een grote verscheidenheid deelnemers sportieve activiteiten aan over het gehele eiland. Van kajakken en raften bij het strand tot aan klimmen in het klimpark in eigendom op een nabijgelegen vakantiepark.

Onderscheidend vermogen

De directeur ziet een mooi perspectief in de komende jaren wat betreft het toerisme op Texel. Het bedrijf onderscheidt zich door een grote diversiteit aan activiteiten aan te bieden voor een grote verscheidenheid aan deelnemers. 

Overig

Gezocht wordt een kandidaat die avontuurlijk is ingesteld en op zoek is naar kwalitatieve, duurzame en veilige buitensportervaringen. Iemand die het leuk vindt om de ervaringen van de verschillende activiteiten aan de toeristen, scholen en bedrijven aan te bieden.