Skip to main content

Unieke ontwikkelaar van maatwerktrappen

Bedrijfshistorie / achtergrond

De te koop aangeboden onderneming was één van de eerste spelers op de Nederlandse markt die de trappensector diende. De onderneming richt zich namelijk al sinds medio jaren 90 volledig op de trappensector en brengt de combinatie van vormgeving en techniek in balans. 

Klant

Ontwikkelaar van maatwerktrappen

Categorie

Aanbod Bedrijfsmakelaars

Datum

FEBRUARI 2024

Website

Op aanvraag

Activiteiten van het bedrijf

De onderneming ontwikkelt trappen van uiteenlopende materialen zoals glas, hout, staal en natuursteen voor zowel particulieren als aan aannemers, (binnenhuis-)architecten en andere professionals.

Onderscheidend vermogen

De onderneming richt zich met name op afnemers van trappen die meer zoeken dan een standaardoplossing en de onderneming investeert dan ook veel tijd in de techniek van de unieke, maatwerk oplossingen. De kracht van de onderneming zit in de kennis van producten en materialen en hoe deze in een project ingepast kunnen worden om het beste en het mooiste resultaat te behalen. De showroom heeft zich bewezen als belangrijk voor de conversie van geïnteresseerde prospect naar opdrachtverlenende klant. De showroom kan worden overgenomen in huur of koop.

Overige kenmerken en omschrijving koper

Gezocht wordt een kandidaat of kandidaten met technische kennis. De onderneming kan door één of meerdere potentiële kopers worden gedreven. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is bouwkundig namelijk inzicht een vereiste. Daarnaast moet een kandidaat 3D of medewerker kunnen tekenen en verstand hebben van bouw en projecten.