Skip to main content

Fijne feestdagen

Nog een paar dagen en dan is 2020 ten einde. Dat het een bijzonder jaar was, mogen we rustig een understatement noemen. Het coronavirus ging rond en bracht harde klappen toe, zowel fysiek als emotioneel en onder grote delen van de bevolking in ons land en (ver) daarbuiten.

Ook de economie had het zwaar te verduren. Nogal wat bedrijven raakten in problemen en helaas zijn we er nog lang niet. Tegelijkertijd zagen we opmerkelijke initiatieven, van ondernemers die slim, inventief en met volharding op de crisis reageerden. In dit online magazine vindt u daar een flink aantal – inspirerende – voorbeelden van.

Als team van MB Adviesgroep zijn we dankbaar en blij dat we bij veel van deze bijzondere initiatieven hulp en steun konden bieden. Door mee te denken, met oplossingen te komen, op zoek te gaan naar financiers of op een andere manier onze kennis en ons uitgebreide netwerk in te zetten.

Daar gaan we ook in 2021 graag mee door, óók als de omstandigheden dan hopelijk weer een stuk beter zijn. Aarzel niet, neem contact met ons op, we staan graag voor u klaar.

Maar eerst wensen we u fijne en goede kerstdagen, ook al is het in kleine kring dit jaar, en een nieuw jaar met gezondheid, geluk, gezelligheid en fijne momenten. En – het is afgezaagd, maar o zo waar – we beginnen gewoon weer met een nieuw schoon blad.

We wensen u veel leesplezier en inspiratie!

Namens alle collega’s,

Maarten-Jeroen den Boer.