Skip to main content

Kernpraktijken fysio ooster ee: toekomst veiligstellen

Om hun toekomst veilig te stellen, zochten Carla Bruin, Jan Peter Valk en Aldo Ottens van Kernpraktijken Fysio Ooster Ee meer financiële ruimte. Credion Waterland vond de oplossing in herfinanciering. Nu kunnen de fysiotherapeuten zich weer helemaal richten op waar ze goed in zijn.

De uitdaging

Een financieel robuuste onderneming

Kernpraktijken Fysio Ooster Ee bestaat uit tien gedreven fysiotherapeuten, elke dag bezig met hun gezamenlijke missie: de spil zijn in gezond bewegen voor Monnickendam en omstreken. In hun goed uitgeruste oefenzaal begeleiden zij hun cliënten naar een zo hoog mogelijk niveau. Met succes. In 2019 werd Fysio Ooster Ee uitgeroepen tot onderneming van het jaar in de gemeente Waterland. Om hun uitstekende werk tot in lengte van jaren te kunnen doen, zochten de eigenaren contact met Credion Waterland MB RV. Hun vraag: hoe kunnen wij onze onderneming financieel robuust maken?

De aanpak

Nieuwe financieringsplannen

Maarten Jeroen den Boer en Chris Schaatsbergen van Credion Waterland gingen aan de slag en stelden een plan op voor de toekomst, mét een passende financieringsconstructie. Ter beoordeling legden ze hun werk voor aan een specialist van ABN AMRO, deskundig op het gebied van medici en vastgoed. Deze specialist verstaat de taal van de ondernemers en kon zich prima vinden in de voorgestelde financieringsoplossingen.

Het resultaat Nieuw partner: ABN AMRO

Eind november 2019 passeerde de hypotheekakte en werd de huisbankier afgelost door de ABN AMRO, de komende jaren de nieuwe partner van Kernpraktijken Fysio Ooster Ee. De vennoten kunnen hun plannen voor de toekomst gaan uitwerken en hun gezamenlijke missie voor een gezond Monnickendam en omstreken blijven uitvoeren.