Skip to main content

Gefeliciteerd fedor en joannie!

Waar we de afgelopen jaren veelvuldig hebben samengewerkt voor klanten hebben we als MB Financieren ook de financieringsbehoefte mogen invullen voor de collega's Fedor van Elk en Joannie van Elk-Schaapman! Gefeliciteerd met de aankoop van jullie mooie nieuwe kantoorlocatie op de Wilhelminalaan 56 in Den Burg op Texel. 

 Een ruim pand met parkeergelegenheid voor de deur en ook een bovenwoning voor de externe verhuur. In deze coronatijd is het fijn dat je online prettig en snel kan samenwerken dus goed kunnen schakelen met Paul van Heerwaarden van DTM voor de taxatie en met de intermediairdesk bedrijven van de Rabobank, in dit geval met Judith Datema. Waar we reeds informal financiers ongelijnd hadden staan was dat in dit dossier niet nodig omdat de Rabobank met een zeer mooi en passend voorstel kwam.

Gisteren heeft alles gedraaid bij het Texelse Notariskantoor Hoogerheide. Fedor en Joannie succes met de inrichting en verhuizing en we verheugen ons erop om straks als alles weer een beetje normaal is in de wereld een kijkje te kunnen komen nemen. 

Dank voor de fijne samenwerking.